Informatie voor verwijzers

Hieronder vindt u alle informatie over hoe u uw patiënt(en) kunt doorverwijzen. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie voor verwijzers

Hieronder vindt u alle informatie over hoe u uw patiënt(en) kunt doorverwijzen.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Laagdrempelig
Ervaring & kwaliteit
Korte wachttijd

Hoe verwijs ik een patiënt door?

Hoe krijgt mijn patiënt een afspraak?

Zodra wij uw verwijsbrief hebben ontvangen, nemen wij direct contact op met de patiënt en wordt er binnen 5 dagen een afspraak gepland.
De patiënt ontvangt een afspraakbevestiging vanuit ons e-mailadres: assistent@kindmedischcentrum.nl

Wat is de locatie van de kliniek?

De kinderarts houdt haar spreekuren in de Leefstijlkliniek aan de Wijnbrugstraat 389 te Rotterdam.

Hoe krijg ik terugkoppeling van het consult bij de kinderarts?

De terugkoppeling verloopt rechtstreeks via EDIFACT.

Vergoeding en declaraties

Uw patiënt krijgt na 90 dagen een factuur opgestuurd, omdat er (nog) geen contracten zijn met zorgverzekeraars. Deze factuur kan uw patiënt zelf declareren bij de betreffende zorgverzekeraar. Zij hoeven geen eigen bijdrage te betalen.

Heeft u nog meer vragen?

Wilt u eerst overleggen met de kinderarts, of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Over het Kind Medisch Centrum

Het Kind Medisch Centrum, gevestigd in Rotterdam, is een reguliere kinderartsenpraktijk gespecialiseerd in de behandeling van overgewicht en obesitas bij kinderen.

Het KMC voldoet aan alle standaarden en eisen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) en wordt door haar patiënten gewaardeerd met een 9.8 op Zorgkaart Nederland.

Bij het Kind Medisch Centrum richten wij ons niet alleen op de ziekte en behandeling, maar gaan we voor een complete benadering van gezondheid en richten we ons op de oorzaak van de onderliggende ziekte.

Ieder kind is welkom en wordt benaderd met persoonlijke aandacht met als doel hoogwaardige kindergeneeskundige zorg, waarbij we ons richten op het hele gezin.

Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Mijn carrière & ervaring

Laagdrempelig
Ervaring & kwaliteit
Korte wachttijd

Mijn carrière & ervaring

Wat ouders zeggen over het Kind Medisch Centrum

“Dokter Sultan is een ongelooflijk lieve dokter voor mijn zoontje Xess. Hij voelt zich op zijn gemak bij haar en zij stelt hem gerust.

Ze legt heel duidelijk en goed uit wat er aan de hand is en heeft een heel prettige manier van communiceren. we houden van dokter Sultan!”

Yolanthe Cabau, Los Angeles, USA

“We leerden Dokter Sultan kennen in een tijd dat we voortdurend nieuwe dokters probeerden voor onze dochter, maar elke keer waren we teleurgesteld over de service die we kregen en verloren we de hoop.

Haar pediatrische aanpak, haar onderzoekstechnieken en vooral de pediatrische benadering die we bij veel artsen in Turkije zien, ver van de gewoonte om bij elke gelegenheid medicatie voor te schrijven, het evalueren van de baby via zijn eigen natuurlijke ontwikkeling en het gevoel van vertrouwen dat ze ons gaf dankzij haar behandeling en zorggerichte aanpak, maakten op ons een zeer grote indruk tijdens onze eerste ervaring.

Vooral na onze eerste afspraak zal ik nooit dat vredige moment vergeten waarop mijn vrouw en ik elkaar aankeken en zeiden dat we eindelijk de dokter hadden gevonden die we zochten.”

De familie Ozcan

“Als je op zoek bent naar een liefdevolle, zorgzame en kundige kinderarts, ben je op de juiste plek.

Ik ontmoette Sultan toen ze haar eigen chique kliniek had in een van de meest prestigieuze complexen in Istanbul. Haar patiënten, ik bedoel de kinderen, hielden van haar. De ouders waren er zeker van dat ze in goede handen waren, de hele tijd.

Ze weet wat ze doet en het enige wat ze wil is gezonde generaties opbouwen. Vertrouw haar, je zult er geen spijt van krijgen.”

Eczacı (apotheker)

Wij wonen als gezin in het buitenland en het is niet altijd gemakkelijk gebleken een goede kinderarts te vinden. Daarom ben ik erg blij dat ik dokter Sultan ken.

Zelfs als ik naar een dokter ga, neem ik altijd meteen daarna contact met haar op om een second opinion te vragen. Ze antwoordt snel en gemakkelijk en is altijd heel precies (vraagt om verschillende foto’s en video’s).

Wat ik vooral waardeer, is dat ze terughoudend is met het voorschrijven van antibiotica en andere sterke medicijnen als het niet absoluut noodzakelijk is.

Hartelijk dank voor al die keren dat je ons geholpen hebt, Sultan!”

De familie Arslan

“We hadden een online consultatie met Sultan voor mijn 4 maanden oude baby.

Ik vond haar aanpak goed, omdat ze geen stress creëerde voor de conditie van de baby, maar er toch op wees wat voor aandacht nodig is.

Ze is een zeer beleefd persoon, en maakt dat je je op je gemak voelt om haar te benaderen voor alles wat je nodig hebt.”

Familie D.

“Dokter Duyar is de liefste dokter die je voor je kinderen kunt hebben.
Ze is er altijd voor je, luistert naar zowel ouders als kind.

Zij is zeer empathisch, kalm, deskundig, betrokken, toegewijd en standvastig. Onze kinderen vonden een bezoek aan de kinderarts nooit erg, zelfs niet als ze een prik nodig hadden.

Dokter Duyar zorgde ervoor dat ze zich altijd op hun gemak voelden.”

Bouchra van Persie, Nederland