Over dokter Sultan

Dokter Sultan Duyar is een ervaren kinder- en leefstijlgeneeskunde arts.
Als je vragen hebt, bezoek dan onze supportpagina of neem contact met ons op.

Over dokter Sultan

Dokter Sultan Duyar is een ervaren kinder- en leefstijlgeneeskunde arts.
Als je vragen hebt, bezoek dan onze supportpagina of neem contact met ons op.

Over Dokter Sultan Duyar - Kinderarts

Hi, ik ben dokter Sultan Duyar

Ik ben dokter Sultan Duyar en ik ben een ervaren, meertalige, interculturele kinderarts en leefstijlgeneeskunde arts.

In het verleden heb ik veel projecten opgezet in verschillende landen om een gezonde levensstijl te promoten (o.a. DrSultantalks #areyourreadytomove #komookinbeweging #sendehareketevarmisin).

Ik ben ook mede-auteur van het Handboek leefstijlgeneeskunde voor de zorgprofessional en lid van het American College of Lifestyle Medicine.

En het belangrijkste is dat ik een trotse moeder ben van twee geweldige kinderen!

Over Dokter Sultan Duyar - Kinderarts

Hi, ik ben dokter Sultan Duyar

Ik ben dokter Sultan Duyar en ik ben een ervaren, meertalige, interculturele kinderarts en leefstijlgeneeskunde arts.

In het verleden heb ik veel projecten opgezet in verschillende landen om een gezonde levensstijl te promoten (o.a. DrSultantalks #areyourreadytomove #komookinbeweging #sendehareketevarmisin).

Ik ben ook co-auteur van het Handboek leefstijlgeneeskunde voor de zorgprofessional en lid van het Amerikaans College voor Lifestyle Medicine.

En het belangrijkste is dat ik een trotse moeder ben van twee geweldige kinderen!

Als kinderarts en leefstijlgeneeskunde arts richt ik mij niet alleen op de ziekte en behandeling, maar ga ik voor een complete benadering van gezondheid en richt ik mij op de oorzaak van de onderliggende ziekte.
Het is wetenschappelijk bewezen dat een gezonde levensstijl de meest voorkomende chronische ziekten helpt voorkomen en geneest.

Ik help en coach je, met mijn team, tijdens je reis met al je vragen en worstelingen. Kleine, eenvoudige veranderingen in je leven zullen ervoor zorgen dat je je beter voelt. Je zult versteld staan hoe krachtig deze verandering je leven positief beïnvloedt.

Meer informatie over onze persoonlijkconsult, telefonisch consult of

online consult.

Het leven is mooi met een glimlach!

Over Dokter Sultan Duyar - Leefstijlgeneeskunde

Als kinderarts en leefstijlgeneeskunde arts richt ik mij niet alleen op de ziekte en behandeling, maar ga ik voor een complete benadering van gezondheid en richt ik mij op de oorzaak van de onderliggende ziekte.
Het is wetenschappelijk bewezen dat een gezonde levensstijl de meest voorkomende chronische ziekten helpt voorkomen en geneest.

Ik help en coach je, met mijn team, tijdens je reis met al je vragen en worstelingen. Kleine, eenvoudige veranderingen in je leven zullen ervoor zorgen dat je je beter voelt. Je zult versteld staan hoe krachtig deze verandering je leven positief beïnvloedt.

Lees meer over ons persoonlijk consult , telefonisch consult of consult .

Het leven is mooi met een glimlach!

Over Dokter Sultan Duyar - Leefstijlgeneeskunde

Eet gezond

Speel meer

Slaap goed

Verbind

Mijn carrière & ervaring

Mijn carrière & ervaring

Wat ouders zeggen over het Kind Medisch Centrum

“We hadden een online consultatie met Sultan voor mijn 4 maanden oude baby.

Ik vond haar aanpak goed, omdat ze geen stress creëerde voor de conditie van de baby, maar er toch op wees wat voor aandacht nodig is.

Ze is een zeer beleefd persoon, en maakt dat je je op je gemak voelt om haar te benaderen voor alles wat je nodig hebt.”

Familie D.

“Als je op zoek bent naar een liefdevolle, zorgzame en kundige kinderarts, ben je op de juiste plek.

Ik ontmoette Sultan toen ze haar eigen chique kliniek had in een van de meest prestigieuze complexen in Istanbul. Haar patiënten, ik bedoel de kinderen, hielden van haar. De ouders waren er zeker van dat ze in goede handen waren, de hele tijd.

Ze weet wat ze doet en het enige wat ze wil is gezonde generaties opbouwen. Vertrouw haar, je zult er geen spijt van krijgen.”

Eczacı (apotheker)

“Dokter Sultan is een ongelooflijk lieve dokter voor mijn zoontje Xess. Hij voelt zich op zijn gemak bij haar en zij stelt hem gerust.

Ze legt heel duidelijk en goed uit wat er aan de hand is en heeft een heel prettige manier van communiceren. we houden van dokter Sultan!”

Yolanthe Cabau, Los Angeles, USA

Wij wonen als gezin in het buitenland en het is niet altijd gemakkelijk gebleken een goede kinderarts te vinden. Daarom ben ik erg blij dat ik dokter Sultan ken.

Zelfs als ik naar een dokter ga, neem ik altijd meteen daarna contact met haar op om een second opinion te vragen. Ze antwoordt snel en gemakkelijk en is altijd heel precies (vraagt om verschillende foto’s en video’s).

Wat ik vooral waardeer, is dat ze terughoudend is met het voorschrijven van antibiotica en andere sterke medicijnen als het niet absoluut noodzakelijk is.

Hartelijk dank voor al die keren dat je ons geholpen hebt, Sultan!”

De familie Arslan

“Dokter Duyar is de liefste dokter die je voor je kinderen kunt hebben.
Ze is er altijd voor je, luistert naar zowel ouders als kind.

Zij is zeer empathisch, kalm, deskundig, betrokken, toegewijd en standvastig. Onze kinderen vonden een bezoek aan de kinderarts nooit erg, zelfs niet als ze een prik nodig hadden.

Dokter Duyar zorgde ervoor dat ze zich altijd op hun gemak voelden.”

Bouchra van Persie, Nederland

“We leerden Dokter Sultan kennen in een tijd dat we voortdurend nieuwe dokters probeerden voor onze dochter, maar elke keer waren we teleurgesteld over de service die we kregen en verloren we de hoop.

Haar pediatrische aanpak, haar onderzoekstechnieken en vooral de pediatrische benadering die we bij veel artsen in Turkije zien, ver van de gewoonte om bij elke gelegenheid medicatie voor te schrijven, het evalueren van de baby via zijn eigen natuurlijke ontwikkeling en het gevoel van vertrouwen dat ze ons gaf dankzij haar behandeling en zorggerichte aanpak, maakten op ons een zeer grote indruk tijdens onze eerste ervaring.

Vooral na onze eerste afspraak zal ik nooit dat vredige moment vergeten waarop mijn vrouw en ik elkaar aankeken en zeiden dat we eindelijk de dokter hadden gevonden die we zochten.”

De familie Ozcan